Welkom bij T.C. de Delte!

Lid worden?

Tennisvereniging De Delte in Drogeham is op zoek naar leden!

Met het huidige ledenaantal is de kans aanwezig dat de tennisbanen niet in aanmerking komen voor renovatie. Uiteraard willen we niet nog een sportvereniging verliezen in ons dorp. Daar hebben we jullie steun voor nodig! Laten we ons als dorp verenigen.

Om in staat te zijn om de komende 30 jaar te kunnen tennissen hebben we meer leden nodig. Wil jij de tennisvereniging behouden en uiteraard de mogelijkheid hebben om zelf eens een balletje te slaan? Word dan nu lid van T.C. de Delte!

Een lidmaatschap kost maar €7,50 per maand.  Voor dat geld kun je én sporten, én draag je de vereniging een warm hart toe.

Klik hier om lid te worden van T.C. De Delte

Over ons

Tennisclub de Delte is opgericht op 12 februari 1987. De locatie was voorheen een drassig stuk land en stond bekend onder de naam “de Delte”, wat “laagte” betekent.Logo

T.C. de Delte is een actieve en gezellige vereniging, met twee gravelbanen. Tijdens het tennisseizoen worden er veel activiteiten georganiseerd. Zowel voor de fanatieke als voor de meer recreatief ingestelde tennisser zijn er veel mogelijkheden. Kom eens kijken op het tennispark en overtuig je zelf en word lid!