Barbecuetoernooi – woensdag 7 juni

De tenniscompetitie is alweer bijna afgelopen. Dit jaar helaas met verschillende uitvallers. Toch willen we de competitie feestelijk afsluiten met een gezellige tossavond met barbecue voor iedereen op woensdag 7 juni vanaf 18.00 uur.

Alle seniorleden zijn van harte uitgenodigd om mee te tennissen en eten. Ook jeugdleden en hun ouders en de partners en kinderen van de leden zijn welkom bij de barbecue. Op 7 juni vanaf 18.00 uur zien we jullie allemaal graag op de tennisbaan. En natuurlijk verwachten we zeker dat alle competitieteams aanwezig zijn (inclusief uitvallers en invallers). De barbecue steken we vrij snel aan, zodat de jongere leden en kinderen van leden ook van het vlees en de salades kunnen smullen. Jeugdleden moeten wel een volwassen begeleider meenemen!


Opgeven kan tot uiterlijk donderdag 1 juni bij een van de dinsdagmiddag dames: Heilie, Tjitske, Anneke en Harma.

Graag behalve je naam ook doorgeven of je wel/niet blijft eten en welke ouder, partner of kinderen meekomen naar de barbecue. Van de senioren horen we graag ook wie er mee doen met tennis (dan kunnen we daar qua tijd een beetje rekening mee houden).

Basisschoolkinderen betalen € 4,00 voor de barbecue en oudere kinderen en volwassenen € 7,50. Kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis een hapje mee. Betalen kan op de avond zelf. Het drinken is niet bij de prijs inbegrepen, dat kun je gewoon in de kantine kopen. Geef je snel op, we horen graag van jullie.

Dinsdagmiddagdames