Samen met alle leden klussen bij de club

Nog maar een dikke maand en dan barst het nieuwe buitentennisseizoen weer los. Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij! Voordat het zover is, moeten we eerst zorgen dat onze banen en kantine er weer netjes bij liggen. En dat willen we dit jaar eens heel anders aanpakken.
Op 11 en 12 maart is het weer tijd voor de NLdoet actie, de actie waarbij jaarlijks heel veel vrijwilligers in Nederland – zelfs de Koninklijke familie –  de handen uit de mouwen steken om ergens een handje te helpen bij een organisatie of (sport)club. Dat lijkt ons een mooie gelegenheid voor een ‘samenklussendag’ bij T.C. De Delte op zaterdag 12 maart.
Vele handen maken licht werk en daarom willen wij met zoveel mogelijk van onze leden samen de kantine en banen onder handen nemen. Verven, repareren, snoeien, schoonmaken noem maar op! We willen er een gezellige dag van maken met koffie/thee, lunch en natuurlijk ook een drankje na afloop. Een mooi moment om elkaar allemaal weer eens te zien en even bij te praten.
IMG_20150314_094200Het maakt niet uit wat je wel of niet kunt of hoe handig je bent, er is altijd wel iets voor je te doen. We hopen dan ook dat jullie allemaal komen op deze klusdag. Ook als je alleen maar een dagdeel of een aantal uren beschikbaar bent, ben je zeer welkom. Als we er samen de schouders onder zetten kunnen we in een dag heel veel doen. En zoals gezegd, we maken er natuurlijk ook een gezellige dag van!
Misschien een beetje ‘wishful thinking’ maar we hopen dat alle leden komen. We houden daar met de catering ook rekening mee.
Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet via secretaris@tcdedelte.nl!
We beginnen de klusdag om 9.00 uur. De koffie staat dan klaar! Graag tot 12 maart.
Bestuur T.C. De Delte