Tennislessen

Tennislessen worden verzorgd door onze trainer Arjen Dijkema (die voor Tennisschool De Haan werkt) op de maandag late middag en begin van de avond. Bij de groepsindeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau en leeftijd. Dit jaar bestaat ook de mogelijkheid om in Kootstertille extra lessen te volgen op de woensdagmiddag waardoor twee keer per week getraind kan worden. Ook andersom bestaat de mogelijkheid waardoor de groepen wat beter gevuld kunnen worden op niveau.

 

Voor en na de zomervakantie wordt een serie lessen verzorgd. Een serie lessen wordt traditioneel afgesloten met een leuke activiteit zoals het ouder-kind toernooi.

 

In de winter worden de lessen verzorgd in de binnenhal van DLTC op de zaterdagochtend, de zogenaamde regiotrainingen, waarbij kinderen meedoen uit de regio Drachten die in de winter ook geen andere mogelijkheden hebben op hun eigen vereniging. Gravelbanen zijn in de winter niet bespeelbaar. Zo krijgen ze ook contact met andere kinderen uit de omgeving.